Sunday 30 September 2012

Autumn: Yeas and Nays


        Kas vieną sezoną privalo atsidurti madisčių spintose, kitą -turi būti paslėpta tolimiausiame stalčiuje. Niekada nemaniau, kad norėdama gerai atrodyti mergina privalo dėvėti madingiausius drabužius, tačiau kartais senų detalių pakeitimas naujomis pakeičia visą įvaizdį.


Bye bye puffer gilet. Tokios liemenės jokiu būdų neatrodys elegantiškai ar stilingai. Pakeitus ją į minkštą ir pūkuotą ar odinę būsi šilumą puikiai suderinus su stiliumi. Voila!



Bye bye old wedges and hello wedge trainers! Dar prieš keletą savaičių nesupratau, kodėl šie batai gauna tiek daug merginų (ir ne tik!) simpatijų. Jie man atrodė pernelyg kasdieniški ir visiškai nepuošnūs. Tik dabar pastebiu juose vis daugiau privalumų! Paslėpta platforma prideda ūgio, nors iš pirmo žvilgsnio jie  net nėra panašūs į aukštakulnius, o patogumu nenusileidžia įprastiems sportiniams bateliams.




Bye bye rain boots! Neleisk rudeniniam orui paslėpti gero stiliaus jausmo! Net niūriausiomis dienomis išlik kūrybinga ir įprastus guminius batus pakeisk odiniais ilgaauliais. Ir išvaizda, ir kojos neliks paveikti lietaus.




Bye bye boring gloves! Atšalus orams norisi prisiliesti prie kažko šilto, minkšto ir švelnaus, o to jokio būdų padaryti nesugebės odinės pirštinės. Megztos pirštinaitės daug labiau patiks tavo sužvarbusioms rankoms.


  Bye bye trite coat! Hey parka! Esu viena didžiausių šių žalsvų paltukų fanė. Tiksliai nežinau, gal dėl savo subtilios spalvos, galbūt dėl jaukumo (jie dažnai būna pūkuoti iš vidaus), šio tipo puspalčiai seniai kabo mano būtiniausių drabužių sąraše.






Bye bye gloomy umbrella! Pasirūpink, kad tarp daugybės monotoniškų ir vienodų skėčių taviškis mirgės gražiausiomis spalvomis! Kai aplinkui dominuoja niūros spalvos būk toji, kuri atkeipia praeivių žvilgsnius savo spalvingumu!






Some inspiration















































































































Būk išradinga, niekuomet nedvejok ir nebijok kritikos. Tapk pačia ryškiausia! Skolinkis detales, pritaikyk jas sau, išnaudok savo spintą visu pajėgumu! Naudokis kiekvienu saulės spinduliuku, leidžiančiu parodyti šiek tiek žavaus Tavo kūno. Kiekviena diena yra dar viena proga sužibėti!


6 comments:

  1. Tie žalsvi paltukai taip pat yra mano meilės!Can't wait to buy one!c:

    ReplyDelete
  2. Fainas įrašas,šaunuolė esi Viktorija ! Labai įkvėpiančiai rašai:) Manau,paskaitinėsiu Tavo blog'ą dažniau

    ReplyDelete
  3. Viktorija fainas įrašas, man tokie patinka! Taip užsinorėjau chaki spalvos parkos, atrodo tokios mielos, tokios šiltos, su liūdesiu atsimenu kai šeštoje klasėje rengdavausi beveik vien šia spalva, tada norėdavosi vemti nuo jos, o dabar...! Tik man sunku priprasti prie tų sportinio stiliaus platformų (tigrinių), tikrai jos madingos??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suprantu, man jos irgi kurį laiką atrodė keistai. Normalu, nes visada prie naujų dalykų sunku priprasti! Bet šitie batai labai patogūs ir pastaruoju metu man labai gražūs. Ir taip, jie tikrai madingi!

      http://24.media.tumblr.com/tumblr_mabvb07yLE1qi7ndco1_500.jpg
      http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma3ufqwBQV1rsh6xuo1_500.jpg
      http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5a3jswmj01qd7m2fo1_500.jpg
      http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1ylca6qPS1qh9jojo1_500.jpg
      http://defpenradio.com/wp-content//2012/04/beyonce-blue-ivy-sneakers.jpeg

      Aš juos pirmiausiai pas Beyonce ir pamačiau. :)

      Delete